BinnenZonwering

Rolgordijnen

Het rolgordijn is een populaire manier van zonwering. Voor huiskamers, slaapkamers, werkkamers en magazijnen. Grofweg zijn er twee soorten stoffen die gebruikt worden voor de rolgordijnen: half verduisterende stoffen (voor in de woonkamer) en verduisterende stoffen, veel gebruikt in slaapkamers

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

FacetLight

De Facetlight is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Facetlight op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen; geheel gesloten, half open of open, op elke hoogte van het raam.
Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. De Facetlight is een uniek, exclusief en innovatief product dat zowel in klassieke als trendy interieurs thuis hoort.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Jaloezieën

U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uit diverse materialen. Ook de hoogte en de breedte van de lamellen zijn geheel naar eigen wens te bepalen. Zo kunt u ervoor zorgen dat ze persoonlijk naar uw smaak worden gemaakt. Doordat de jaloezieën makkelijk zijn in onderhoud en vooral de aluminium en kunststof lamellen ook tegen water kunnen, zijn ze ideaal voor keukens en badkamers.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Lamellen

Wilt u zelf de controle hebben over de hoeveelheid licht die er binnenvalt? Of heeft u genoeg van voorbijlopende mensen die ongegeneerd uw woning binnen kijken? Dan zijn verticale jaloezieën wellicht een oplossing voor u. Verticale jaloezieën of ook bekend als reepgordijnen, bestaan uit een rails waaraan verticale lamellen bevestigd worden. Wat voor raam u heeft maakt bij deze manier van zonwering niet uit. Naast de rechte uitvoering zijn namelijk ook schuine of gebogen rails mogelijk.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Plissé

Het woord plissé is afkomstig van het Franse plisser wat plooien betekent. De schoonheid zit hem dan ook in de plooi die zorgt voor een schitterend schaduwspel.

Een plissé of duette is uitermate decoratief en eenvoudig toe te passen voor bijzondere raamvormen. In opgetrokken toestand is de plissé bijna onzichtbaar.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Shutters

De shutter collectie bestaat uit 35 lak en 5 beits kleuren. Van hoogglans tot matte lakfinisch. De collectie is leverbaar in 3 louvres. De Basic, The Wing en Avantgarde louvrevorm. Bij de Avantgarde louvre sluiten de lamellen in elkaar en geeft een strak en bijna verduisterend effect. Naast het Linde hout is de Basic louvre ook leverbaar in P-wood(kunststof) Prijs vanaf € 299,00 pm2.

Uitvoering

U heeft de keuze uit een viertal lamelbreedtes namelijk de 47mm, 63mm, 89mm en 115mm lamel. Op verzoek kan iedere gewenste verf of lak kleur geleverd worden. Ook kunnen de houten jaloezieën in nagenoeg dezelfde kleur geleverd worden als de shutters.

Accessoires

De shutter panelen kunnen worden bedient door sierknoppen of een sierlijke sluiting.

Systemen

De shutters kunnen door middel van montageprofiel op de wand geplaatst worden, en door middel van een rail systeem tegen het plafond.

Bediening

Standaard worden de shutters geleverd met bedieningsstang, ofwel de tilt rod. Optioneel heeft u ook de keuze uit de clear view of blind control.

Scharnieren

De shutters kunnen met opdek en verborgen scharnieren geleverd worden in diverse kleuren.

Toepassing

Shutters zijn geschikt voor rechte raam situaties, maar ook voor boog, trapeze- en cirkelvormige raamsituaties. Shutters zijn geschikt voor badkamers, en wij adviseren P-wood. Laat u inspireren bij de dealer in uw buurt!

Voor de complete woninginrichting !