Vloeren
Laminaat

Een laminaatvloer is een warm product en zeer onderhoudsvriendelijk. En omdat een houten vloer bijna onverslijtbaar is, heeft u er zeer vele jaren lang plezier van. Bovendien vermindert de kwaliteit van een houten vloer met de jaren niet. De vloer wordt alleen maar mooier omdat deze voller wordt van kleur en daardoor de structuur ook beter
tot zijn recht komt.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)


Tapijt

Tapijt tovert uw huis moeiteloos om tot een knusse leefomgeving. Het oogt niet alleen sfeervol, het voelt ook nog eens lekker warm aan. Tapijt voegt echt iets toe aan uw interieur. Ook zijn op maat gemaakte carpetten van alle soorten tapijt mogelijk.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Vinyl

Een vinylvloer is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Een vinyl vloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking met een veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die er te krijgen zijn. Ook mogelijkheden met betrekking tot het aanbrengen van ontwerpen en figuren die naadloos in elkaar overlopen zijn er genoeg. Een vinylvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Marmoleum

Zoekt u een gemakkelijk te onderhouden vloer die tegelijkertijd comfortabel en duurzaam is? Dan is Marmoleum een zeer geschikte keus. Voor de fabricage van Marmoleum worden lijnolie van speciaal gekweekt vlas uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars getapt van Portugese pijnbomen, jute uit India en Bangladesh en zeer fijngemalen kalksteen gebruikt. Kortom natuurlijke grondstoffen die tijdens een milieuvriendelijk procédé worden verwerkt tot mooie Marmoleum vloeren.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

PVC vloeren

Pvc is ook zeer geschikt voor badkamers zonder te slopen van u bestaande tegels kunnen wij uw badkamer vernieuwen met pvc. Vloer en wanden bestaan tot de mogelijkheden.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Beautifloor vinyl vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook eenvoudig te installeren en onderhouden is? Dan is een beautifloor Vinyl vloer de perfecte keuze voor u. Door de krasbestendige toplaag bent u verzekerd van jarenlang woonplezier. Bij aankoop van een Beatifloor Vinyl vloer ontvangt u, afhankelijk van de toepassing, 5 tot 20 jaar garantie. Uw Beatifloor dealer kan u hier precies over informeren.

Comfortabel

Een vinyl vloer voelt plezierig aan uw voeten en is daardoor erg comfortabel. Door de PVC toplaag en onderlaag van kruk heeft Beatifloor een prettig loopgeluid. U kunt deze vloer ook zonder enig probleem op vloerverwarming installeren. Tezamen met het geluiddempende en warmteisolerende karakter verhoogt deze vloer het woongenot.

Makkelijk te installeren

De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kruk is. hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk.

Door de uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar. Bij een eventuele verhuizing bent u dus niet genoodzaakt een nieuwe vloer aan te schaffen.

Anti-Allergisch

De Beautifloor Vinyl vloeren zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn namelijk antibacterieel, antistatisch en vrij van schadelijke stoffen.

Onderhoud

Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden emet een stofzuiger of door licht vochtig te reinigingen. Hierdoor is de vloer niet alleen geschikt in woon-, slaapkamers en keukens maar ook in winkels, kantoorruimten en zelfs restaurants.

(Klik op een afbeelding hieronder voor enkele voorbeelden)

Voor de complete woninginrichting !